Spela på UFC

Den mest spännande sporten just nu är MMA, mixed martial arts. Och den bästa organisationen för MMA är Ultimate Fighting Championship eller UFC som man brukar förkorta det.

Vill man göra ett sportevenemang mer intressant än vad det redan är kan det vara en god idé att skicka in lite pengar på ett spel. Helt plötsligt sitter man där på nålar och vill till varje pris vinna sina pengar. Om det är något sportevent där det känns överflödigt att sätta pengar på det så är det nog UFC. Det var längesedan jag kollade på en UFC-gala där jag inte upplevde det som en riktig nagelbitare. Detta trots att jag inte haft spel inne i någon match.

De flesta spelbolag är bra på UFC

UFC har blivit stort i Sverige mycket tack var fyra olika fighters. Man ska inte förminska effekten av UFC-presidenten Dana Whites jobb. Men om man bara kollar på fighters så skulle jag vilja ge cred till i synnerhet fyra stycken.

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson var den som startade UFC-hajpen på riktigt i Sverige. När han utmanade Jon Jones om titeln för några år sedan gjorde han en av de bästa fighterna som en svensk någonsin gjort. Han blev en superstjärna inte bara i Sverige, utan i hela världen.

Conor McGregor

Världens största figur inom fighting är Conor McGregor. Han är så vansinnigt underhållande att det knappt är sant. Han är rapp i käften och har samtidigt ett fantastiskt facit som fighter. Conor McGregor är ett fenomen.

Ronda Rousey

Ronda Rousey är den näst största figuren inom MMA och UFC. Hon har fått väldigt många att börja intressera sig för sporten.

Jon Jones

Jon Jones är den som förmodligen är den bästa fightern i världen. Han är lite så som man tänker sig att Mike Tyson var. Vem som helst på jorden skulle nog få se sig besegrad av Jon Jones om det var dags att slåss.

Vill du spela på UFC så skulle jag rekommendera Paddy Power. Det är där jag spelar. Anledningen är att Paddy Power är ett irländskt spelbolag och de brukar ha en massa roliga odds som involverar Conor McGregor som också är från Irland.